fanatic
tabou
ga sails
ga kites
np
select
simmer
unifiber
vandal

Fanatic SUP board Fly Air 10´8" Blue - 2022

Doprava zdarma
Kód: 04822
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Fanatic
Naše cena: 12 960 Kč s DPH
Běžná cena: 14 900 Kč
Sleva: 1 940 Kč
{{cluster.nazev}}


Tloušťka:5.5" / 14 cm
Délka:10'8'' / 325.1 cm
Ostruha:1x US Box / 1x Fly 19.5 cm
Technologie:DROP STITCH Light
Výtlak:306 l
Kategorie:allround inflatable
Šířka:34" / 86.4 cm


FLY AIR

FLY AIR

Nejuniverzálnější paddle board v kolekci nafukovacích SUP plováků Fanatic zahrnuje 3 velikosti ze kterých si vybere každý příznivec pádlování ve stoje.

Allround plováky FLY AIR nabízí perfektní mix stability, snadnosti pádlování a výkonu. Optimalizovaná tloušťka boardů zajišťuje dokonalou rigiditu potřebnou pro účinné pádlování. Integrované boční ostruhy dodávají boardu extra grip pro jízdu na řece, či v menších vlnách.

Plováky řady FLY AIR jsou vyrobeny v nejlehčí technologii DROP STITCH LIGHT.

Detaily:

  • Lehká Single Layer Drop Stitchtechnologie s výztuhami na hranách
  • Potisk paluby i hran pro skvělý a atraktivní vzhled
  • Lepené boční ostruhy a odnímatelná centrální ostruha (US Box) pro perfektní trakci a grip
  • Integrovaná síťka v přední části paluby pro umístění batohu, dry bagu, láhve s pitím, či obuvi
  • Komfortní madlo pro přenášení a manipulaci s boardem
  • Kvalitní nerezová tažná oka na přídi i na zádi
  • Diamond grip nášlap na palubě pro dokonalý grip a vysokou míru komfortu
  • Transportní bag / batoh pro snadný transport, vnitřními kapsami a popruhy přes rameno
  • Fanatic Power Pump HP2 – špičková dvoucestná pumpa s manometrem pro rychlé a snadné nafouknutí

TECHNOLOGIE

DROP STITCH LIGHT

Single Layer Drop Stitch technologie poskytuje kvalitní a lehkou konstrukci, aniž byste museli sáhnout hluboko do kapsy. Těží ze špičkové výrobní kvality nejznámějšího světového výrobce.

I tato nejlevnější technologie přináší špičkové materiály a výrobní precisnost, což jsou standardy, které zákazníci očekávají od značky, jako je Fanatic.

Technologie STR

  1. První PVC vrstva na hraně
  2. Druhá PVC vrstva na hraně
  3. Anatomické Diamond nášlapy
  4. Hlavní vrtva ze silného Tarpaulinu
  5. V-Drop Stitch jádro

PŘÍSLUŠENSTVÍ

Součástí balení je komfortní přepravní bag s popruhy přes rameno, kvalitní high speed pumpa Power Pump HP2 s manometrem, sada lepení a 2 integrované ostruhy a 1 odnímatelná hlavní ostruha (US box).

Video:

Více o SUP:

Užijte si výhod úžasné zábavy a skvělého prostředku ke zlepšení kondice a bodybuildingu v podání relativně mladého ale velmi dynamicky se rozvíjejícího sportu -  SUP (Stand Up Paddling - pádlování ve stoje) v praktické nafukovací podobě.

Kromě malého a kladného balení je velkou předností nafukovacích SUP plováků univerzálnost jejich využití. Můžete si tak během dovolené dopřát adrenalin při sjíždění příbojových vln s pádlem v ruce, závodit s kamarády na hladké vodě lokálního rybníku či jezera, zažít velkou zábavu při sjíždění peřejí či šlajsen řeky, nebo si udělat romantickou vyjížďku při západu slunce se svojí polovičkou. Nekonečnou zábavu si s SUP boardem samozřejmě užijí vaše děti.

Pádlování ve stoje vám nejen zformuje postavu a zlepší kondici, ale také umožní posílit svaly vnitřního korzetu, které jsou důležité pro správné držení těla a pomůže vám zbavit se různých  neduhů způsobených sedavým typem života. Rozvijí cit pro stabilitu, zlepšuje držení těla a motorické schopnosti.

Díky promyšlené konstrukci a tzv. Dropstitch PVC Technologii, kdy je nafukovací board uvnitř vyzpevněn statisíci vláken vedoucích od dna k palubě, které po nafouknutí vytvářejí jakousi suchou laminaci, je plovák velmi tuhý a budete tak velmi překvapeni jeho jízdními vlastnostmi.

Výhodou je také velká odolnost vůči poškození. Materiál je neskutečně odolný, rozhodně se nemusíte bát, že byste při běžném užívání plovák nějak poničili. Díky přiložené vysoce účinné pumpě je nafouknutí boardu doslova hračkou a otázkou pár minutek. Taktéž vypuštění a sbalení boardu je dílem okamžiku. Praktický obal v podobě batohu usnadňuje manipulaci a přenášení.