fanatic
tabou
ga sails
ga kites
np
select
simmer
unifiber
vandal

Bazar lyží

Máme pro Vás omezenou nabídku použitých lyží, převážně juniorek. Nejedná se o klasický bazar, ale o použité lyže našich kamarádů a lidí pohybujících se okolo naší prodejny. Převážně se budeme snažit o nabídku zánovních závodních juniorek, které jsou vhodné nejenom pro dětské závodění, ale jsou schopny nabídnout dle našich zkušeností i velmi dobrou oporu pro středně lyžařsky zdatné děti. Možná budete překvapeni jak velký posun je schopné Vaše dítě udělat jenom tím, že mu nabídnete lyži, na kterou se může spolehnout. V některých případech je právě tato volba použitých sendvičových kvalitních lyží lepší variantou než volba nové klasické vyplastované juniorky. U těchto závodních juniorek nabízíme našim zákazníkům i následný odkup těchto lyží poté co jejich potomek odroste.

S výběrem Vám radi pomůžeme jak na prodejně, tak na tel.čísle 608 330 814. Také Vám rádi nabídneme informaci o modelech, které teprve připravujeme do naší nabídky.
Najdete zde i nabídku na námi testované lyže s pouze mírným opotřebením, které Vám nabídneme s plnou zárukou nových lyží.

Odkaz na sekci bazaru zde.

http.dp.ua

(1 страница (9)) Parsun (1 страница (10)) Парсун (2 страница (12)) моторы parsun (2 страница (14)) лодочный мотор parsun (2 страница (13)) parsun купить (2 страница (14)) парсун купить (1 страница (4)) parsun 2.6 (7 страница) parsun 5 (7 страница) парсун 5 (3 страница) надувная лодка (2 страница) надувные лодки