fanatic
tabou
ga sails
ga kites
np
select
simmer
unifiber
vandal

Do odvolání doprava Geiss při platbě převodem ZDARMA. (Bude upraveno při potvrzení objednávky)
Poradenství po tel. 608 330 814, možnost případné změny velikostí, možnost individuálních odběrů po domluvě na prodejně, servis na vyžádání.

Přeji klidnou hlavu, zdraví a rád Vás opět všechny uvidím po zprovoznění prodejny, jsem zde pro Vás již od roku 1995.
Děkuji Martin Novotný

Souhlas se zpracováním osobních údajů (GDPR)

V souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 (GDPR) tímto uděluji firmě SurfcentrumPraha.cz - Novotný Martin, Zenklova 168, 18000 Praha 8, souhlas se zpracováním mých osobních údajů v rozsahu kontaktních údajů, emailové adresy a telefonního čísla pro účel zpracování:

  • Objednávky zboží a služeb
  • Osobní údaje budou po udělení souhlasu zpracovány do programu Ověřeno zákazníky po dobu nezbytně nutnou k uvedenému účelu v souladu se skartačním řádem a příslušnými zákonnými ustanoveními.
  • zasílání nově vygenerovaných hesel

Osobní údaje budou firmou zpracovávány po dobu 10 let od udělení souhlasu.

 

Váš e-mail:

 

Souhlas se zpracováním Osobních údajů k uvedeným účelům lze kdykoli odvolat na stejné adrese zaškrtnutím políčka „Ne, nesouhlasím“. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Berte prosím na vědomí, že máte právo na přístup k poskytnutým osobním údajům, právo na jejich opravu, aktualizaci nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování. Dále máte právo vznést námitku proti zpracování, jakož i právo na přenositelnost uvedeného osobního údaje. Máte rovněž právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

 


 

Osobní údaje nebudou při zpracování k uvedeným účelům předmětem automatizovaného individuálního rozhodování, včetně profilování ve smyslu čl. 22 obecného nařízení. Poskytnuté osobní údaje budou zpracovány automatizovaně v elektronické podobě či manuálně v písemné podobě.

Prohlášení o ochraně osobních údajů naleznete ZDE