fanatic
tabou
ga sails
ga kites
np
select
simmer
unifiber
vandal

Servis lyží

 

Jen kvalitně připravené lyže mohou dobře sloužit během sezóny a my uděláme maximum, aby sloužily co nejlépe.

Nově od 2018 i ruční servis špičkovou bruskou Trione, kterou využívají i týmy ve Světovém poháru. V případě tedy, že jsou lyže v dobrém stavu a potřebujete pouze nabrousit hrany a voskovat, je nejlepší čas během letní sezóny lyže na servis přinést- je více času se Vašim "miláčkům" věnovat.

MONTANA SKI SERVIS

Zenklova 168, Praha 8, mobil: 608 330 814

 

Nabízíme Vám vysoce kvalitní servis lyží a snowboardů na strojích Montana. Nabízíme nejenom přípravu lyží na kvalitních pravidelně seřízených strojích, ale hlavně klademe důraz na odborně zdatnou obsluhu s dlouholetými zkušenostmi i v oblasti závodního lyžování. Našich služeb využívají i některé přední závodní týmy v ČR. Vyzkoušejte, jak fungují dobře nabroušené lyže od firmy, která působí na trhu již od roku 1995. Nový servis a služby od roku 2011!

Nejčastěji využívané služby.                                                  

Malý servis

Lyže

Snowboard

550,- Kč

590,- Kč

Malý servis obsahuje:

 

Velký servis

Za cenu velkého servisu u nás dostáváte službu u konkurence označovanou jako Racing servis!

Lyže

Snowboard

690,- Kč

790,- Kč

Velký servis obsahuje:

 

Mimo tyto dvě základní možnosti servisu můžeme nabídnout individuální služby dle domluvy. Nabízíme zkušenosti i v přípravě lyží pro závodní lyžování a rádi Vám s výběrem konkrétní varianty servisu poradíme.

 

Od roku 2011 v nabídce služeb!

RUČNÍ BROUŠENÍ LYŽÍ

490,-Kč

Chcete vyzkoušet pocit, jak to vypadá, když lyže drží jak přibitá?

Ruční broušení hran, leštění diamantem+ruční nanášení vosků+kartáčování dle přání

 

Bohužel zatím žádný sebelepší stroj i s kvalitní obsluhou nedokáže nahradit kvalitní ruční práci a proto u závodního lyžování stále převažuje ruční broušení.  Ruční broušení nabízíme od osoby s dlouholetými zkušenostmi s přípravou lyží i v závodech E.P. a Worldcup série. Jako lahůdku si tedy můžete tento komfort zažít i u nás. Tuto službu ocení nejenom lyžaři se závodními ambicemi, ale dle našich zkušeností pozná rozdíl v jízdních vlastnostech i běžný sportovní lyžař.  Ruční broušení nabízíme nejenom jako samostatný produkt, ale může mu samozřejmě předcházet jakákoliv úprava skluznice, atd… Nabízíme odbornost a zkušenosti s broušením závodních lyží. Rádi Vám v případě zájmu poradíme. Tento servis má jedinou nevýhodu a to- již nikdy nebudete chtít jinak!

V naší nabídce na prodejně v Praze a také zde na našich stránkách najdete celý sortiment vybavení pro domácí servis lyží od značek Holmenkol, Toko, Vola, Swix. Pilníky, brousky, svěráky, vosky, žehličky, atdd… S výběrem konkrétního vybavení Vám rádi poradíme a vytvoříme individuální nabídku.

 

Nově od 2018

RUČNÍ BROUŠENÍ LYŽÍ bruskou Trione

490,-Kč

Ruční broušení hran špičkovou bruskou Trione+ruční nanášení vosků+kartáčování dle přání

Nabízíme broušení mimořádnou ruční bruskou TRIONE na údržbu bočních hran lyží vyrobenou v Itálii. Tuto brusku používají i servismani ve Světovém poháru. V ČR jí používá reprezentace, několik desítek lyžařských klubů.

Video- použití brusky Trione

V poslední době se zdá, že servisní mág se zlatýma rukama dostává vážnou konkurenci. V komerční praxi už ostatně vládnou stroje včetně programovatelných automatů. Ale dokonce ve Světovém poháru se prosadil ruční italský ruční přístroj Trione. Hranu opracovává brusným kotoučkem a dokáže eliminovat pracné ruční broušení. Právě z něj se dostává ona  „syrová“ hrana, kterou řada závodníků, zejména slalomářů, buďto přijímá, nebo dokonce upřednostňuje před hranou udělanou ručně.

 

 

 

MONTÁŽE + SEŘÍZENÍ VÁZÁNÍ

Montáž+ seřízení u nás zakoupených lyží                            Zdarma

Seřízení s dokladem o seřízení vypínacích sil                   250,-Kč

(spolu se servisem 160,-Kč seřizujeme na digitální seřizovačce Wintersteiger Skitronic Plus)

Montáž systémového vázání+ seřízení                                350,-Kč

Montáž vrtaného vázání s deskou+ seřízení                      490,-Kč

K montážím a k seřízení vypínacích sil je potřeba donést jednu Vaši botu!

 

Ostatní služby na dotaz.

Informace Vám rádi podáme na naší prodejně v Praze nebo na tel.608330814.