fanatic
tabou
ga sails
ga kites
np
select
simmer
unifiber
vandal

Gaastra Stěžeň Gaastra SDM 50% 490/29 Constant

Doprava zdarma
Kód: 04880
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Gaastra
Naše cena: 6 450 Kč s DPH
Běžná cena: 7 100 Kč
Sleva: 650 Kč
{{cluster.nazev}}
Stěžeň Gaastra SDM 50%  490/29 Constant


Ohybová charakteristika:constant curve
Tvrdost (IMCS):29
Délka:490 cm
Obsah Carbonu50 %
Průměr:SDM
Váha:TBA
Kategorie:freeride


Top materiály, nízká hmotnost a blesková odezva - to jsou hlavní přednosti špičkových stěžňů Gaastra. Hi-Tech pre-preg technologie zaručuje nekompromisní výkon, instantní akceleraci a perfektní ovladatelnost i v top end podmínkách.

Nové GA stěžně jsou pevnější a nabízejí surferům ještě delší životnost než kdykoli předtím.  Constant Curve ohybová charakteristika plně koresponduje s plachtami Gaastra.

Špičková kvalita, hi-tech výrobní technologie, vysoká pevnost, nízká hmotnost a dostupná cenová relace. To jsou důvody široké oblíbenosti RDM stěžňů Gaastra 50.

E.N.I.R. - Gaastra exclusive technology

50% SDM stěžně mají nově o něco menší průměr od ráhna výše pro sanzší strojení, naopak zvýšena byla tloušťka stěny pro ještě vyšší odolnost a pevnost. Nejlevnější řady SDM stěžňů tak nyní nabízí výborný poměr mezi cenou a užitnými vlastnostmi stěžně.

IPS - Invisible Polyamid Surface

Technologie využitá na všech Gaastra stěžních. Jde o neviditelný polyamidový povrch nanesený za pomoci patentované technologie Prepreg Force Tank, který posouvá odolnost a pevnost stěžně na novou úroveň.

Polyamidový povrch zabraňuje oděru stěžně např. cambery a zároveň minimalizuje tření při přehazovaní plachty, takže je rotace mnohem hladší a plynulejší.